«

»

Puoliperävaunu törmäsi henkilöautoon Huittisissa

Huittisten valtatie 11:sta törmäsi puoliperävaunuyhdistelmä henkilöauton perään voimalla.

Raskalantien risteyksessä puoliperävaunurekka törmäsi täydellä vauhdilla kääntyvän henkilöauton perään. Henkilöauto lensi törmäyksen voimasta tien yli ja suoraan ojaan.

Kuljettaja oli tajuissaan pelastuslaitoksen saapuessa paikalle. Hänet kuljetettiin sairaalahoitoon. Rekan kuljettaja selvisi ilman vammoja, mutta ajoneuvot kärsivät huomattavia vaurioita.

Hälytys tuli kello 9.18.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje