«

»

Lapset ja nuoret yleisurheilevat Nakkilassa

Nakkilassa järjestetään Silja Line Seurakisat torstaina 9.7.

Kisat tarjoavat lapsille ja nuorille kosketuksen yleisurheiluun sekä kilpailemiseen. Huhtikuusta lokakuulle jatkuva kampanja tuo yhteensä yli 500 kisat eri puolille Suomea.

Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki lapset koko perheen voimin.

Kisat alkavat Nakkilan urheilukentällä kello 18.00 alkaen.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje