«

»

Katso kuvat – Matkustajajunassa paloi

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Onnettomuuden selvitystyöt aiheuttivat ruuhkaa myös valtatie 2:lla. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Sähkölaittevika sytytti tulipalon Poriin matkalla olleessa matkustajajunassa.

Veturi hinattiin Porin rautatieasemalle ja itse juna pääsi jatkamaan matkaansa uuden veturin voimin. Kokemäkeläinen kävi onnettomuuspaikalla Ulvilassa, jossa radan viereinen tieosuus oli suljettu raivaustöiden takia. Poliisi ohjasi liikennettä paikan päällä.

Tien sulkeminen aiheutti ruuhkaa valtatie 2:lla.

Jatkoimme matkaa Porin juna-asemalle, jonne saapui kyseinen onnettomuusjuna tiettävästi uuden veturin voimin.

Onnettomuuden raivaustyöt sulkivat radan, jonka takia Porista Tampereelle kello 14.15 lähtevä InterCity-vuoro jouduttiin korvaamaan bussikyydityksellä.

junapalo Ulvila

Veturi hinattiin Porin asemalle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

junapalo Ulvila 2

Liikenneruuhkaa valtatie 2:lla. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje