«

»

Kaupungissa kaikki hyvin – Valtuuston kokous peruttu

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Valtuuston kokous. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä on peruttu valtuuston kokous käsiteltävien asioiden puutteessa.

Valtuuston olisi pitänyt kokoustaa maanantaina 10.8, mutta seuraava kokous siirtyy nyt syyskuun 7. päivään.

Merkitseekö tämä siis, että kaupungissa on kaikki hyvin?

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje