«

»

Rattijuoppo ajoi miehen päälle tahallaan

Eurassa rattijuoppo ajoi kolmekymppisen harjavaltalaisen miehen päälle tahallaan.

S-marketin pihassa kolmekymppinen mies sai leikkausta vaativia vammoja törmäyksen seurauksena ja on tällä hetkellä sairaalahoidossa.

Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä. Teosta epäillään 25-vuotiasta mieshenkilöä sekä auton kyydissä ollutta nelikymppistä miestä, jotka molemmat ovat pidätetty. Kuljettajaa epäillään lisäksi törkeästä rattijuopumuksesta.

Toinen epäillyistä saatiin kiinni poliisikoiran avustamana ja toinen taas tapahtumapaikan lähistöltä jonkin ajan kuluttua.

Asian tutkinta jatkuu.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje