«

»

Jäähallin kohtalo ratkaistaan syyskuussa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen jäähallin konkurssipesä tekee ratkaisun hallin mahdollisesta myymisestä eniten tarjonneelle syyskuun puolella.

Nettihuutokaupassa hallista jätettiin kaikkiaan 54 tarjousta, joista korkein oli 181 000 euroa.

Konkurssipesän velkojat eivät kuitenkaan ole hyväksyneet korkeinta tarjousta.

Sydän-Satakunnan urheiluhallit Oy:n konkurssipesän velkojainkokous tekee päätöksen hallin kohtalosta 7. syyskuuta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje