«

»

KK-V:lle uusi Suomen ennätys

Kokemäen Kova-Väki KK-V

Kokemäkeläinen Tiina Valamaa juoksi Kunto-Pirkkojen järjestämillä SAULin tiejuoksuilla uuden Suomen ennätyksen.

KK-V:n edustajana ollut Valamaa juoksi kymmenen kilometriä N50-sarjassa aikaan 39.06,4. Kovimman ajan veti kisoissa Teuvan Rivakan Juha Palonen, sarjassa M40 32.35,0.

Kilpailut toivat KK-V:lle Suomen Mestaruuden.

2 comments

  1. Nimetön

    Kisat olivat SM kisat, eli samalla tuli Kokemäelle suomenmestaruus !

  2. Nimetön

    Kova likka on.Joko kaupungin puolesta on kukat ja KK-V:n puolta viiri viety ? On niin harvinaista herkkua Kokemäelle ja KK-V:lle, ehdottomasti muistamisen paikka. Eikä mene budjetit kummallakaan sekaisin niin harvoin SM kultaa, Suomen ennätys tuloksilla seura ja kaupunki saa. No luetaan Kokemäkeläisestä juttu sitten kun kahvit on tarjottu !

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje