«

»

Törkeä rattijuoppo ajoi ulos tieltä Kokemäellä

Kokemäen Köyliöntiellä jäi lauantaina puolen yön aikaan kiinni törkeä rattijuoppo.

Rattijuopon kuljettama auto oli suistunut ojaan, ja tästä poliisi oli saanut ilmoituksen. Autoa kuljettanut, paikkakuntalainen vuonna 1996 syntynyt nuori mies puhalsi alkometriin 2,18 promillea.

Henkilövahingoilta ulosajossa vältyttiin. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä rattijuopumuksena sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje