«

»

Pääkirjoitus: Selvä asia sotkettiin

Konkurssiasiamies voidaan minusta nimittää viikon virkamieheksi ainakin Kokemäen jäähallikauppojen sekoittamisen ansiosta.

Ensin uutisoitiin paikkakunnalla ilouutista: Jäähalli kaupataan kaupungille, jolloin jäähalli säilyy toiminnassa paikkakunnalla. Parin päivän jälkeen otsikkoihin nousi konkurssiasiamiehen lausunto, että kauppa olisi laiton, sillä venäläinen sijoittaja oli tarjonnut hallista huomattavasti kaupunkia paremmin.

Eikö hallin omistaja, eli konkurssipesä saa kaupata hallia haluamalleen taholle ja haluamaansa hintaan? Ei näyttävästi, jos byrokratiaa palvovalta virkamieheltä kysytään.

Jos asiassa olisi edes hieman käytetty maalaisjärkeä, olisi tämä virkamies voinut pitää suunsa kiinni asiasta, mutta ei, tietenkin tästä maasta löytyy aina jokin pykälä, joka sotkee täysin selvät asiat. Nyt näyttää pahasti siltä, että Kokemäki menettää oman jäähallinsa tämän asiamiehen mainion ja kiitosta ansainneen työn seurauksena. Kokemäkeläiset seurat menettävät nyt ainakin jääaikaansa, ellei jopa koko hallin, jos se päätetäänkin purkaa ja siirtää muualle.

Lue Kokemäkeläinen nro 16/2015 ilmaiseksi näköislehtenä tästä.

1 comment

  1. Nimetön

    Kaupunki tottakai olisi ottanut hallin vaikka eurolla, viis muista velkojista. Suomeksi sanottuna olisi tamahtunut konkurssipesän tyhjennys ja ryöstö muiden velkojien nokan edestä. Näitä saa lukea lehdestä jatkuvasti, seuraamuksena yleensä toimintakielto yritysmaailmassa, mutta rahat ja omaisuus on jo hukattu.
    Kokemäen johdossa henkilöitä jolla kokemusta konkurssi asioista, valitettavasti. Ja kun ei osaa edes omia asioita hoitaa, on ”mestari” hoitamaan veron maksajien asioita. Kaupunki vaikka saisi hallin nyt ostaakin, voivat joutua korvaamaan korkeimman hinnan tarjoalle useiden kymmenien tuhansien edestä kuluja peruuntuneesta kaupasta, on todennäköisesti että on ollut monen näköistä konsulttia ja tulkkia.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje