«

»

Mikan konemyyntiin murtautuneille iso saalis

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäkeläisen Mikan Konemyynti Oy:n liiketiloihin murtauduttiin maanantain 14. syyskuuta vastaisena yönä kello 01 aikaan.

Teljänportti 9:n osoitteessa sijaitsevan kodinkoneliikkeen tiloihin murtautuneet saivat saaliikseen muun muassa puhelimia, tietokoneita sekä kameroita.

Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena, sillä anastetun omaisuuden arvo on huomattava.

Poliisi pyytää vinkkejä tapahtuneesta, ennen ja jälkeen tapahtuneen ympäristössä liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä tutkinta.kokemaki.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse tiistaisin ja perjantaisin kello 9-16 0295417675.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje