«

»

Kommunistien mielenosoitus sekoittaa maan perjantaina

Ammattiyhdistysliikkeet yhdessä muiden kommunistien kanssa marssivat tänään Helsingissä sekä monilla muillakin paikkakunnilla.

Jos liikkeillä on tarkoitus parantaa työntekijöiden oloja, ei tulisi sulkea maata yhdeksi vuorokaudeksi ja ajaa työntekijät ahtaalle sekä jakaa yhteiskunta kahtia.

Mielenosoittajat vastustavat hallitusta sekä vaativat mm. sunnuntaikorvauksien leikkausten peruuttamista.

Perjantaina lakko vaikuttaa mm. bussiliikenteeseen sekä juniin, mutta tavoitteena on ajaa Porista Helsinkiin päivän aikana kolme linja-autovuoroa, joista kaksi liikennöidään Onnibussi.com Oy:n toimesta.

Muutoksia aiheutuu myös lentoliikenteeseen sekä satamiin. Myöskin postin kulku keskeytyy.

Osa kaupoista sekä Alkoholiliikkeet ovat mahdollisesti kiinni. Kokemäellä mielenilmauksen ei pitäisi näkyä yhtä paljon, kuin suuremmissa kaupungeissa.

Myöskin poliiseja marssii mielenosoituksessa.

Mielenosoitus ei vaikuta koulujen toimintaan, mutta koulukuljetukset saattavat takkuilla.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje