«

»

Jäähallin osakkaiksi paikallisia yrityksiä ja yksi yhdistys

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen uuden jäähalliyhtiön toiminnassa on mukana 12 osakasta.

Osakkaina on paikallisia yrityksiä sekä Kokemäen Kova-Väen jääurheilu. Kaupungin konserniyhtiö, eli Kokemäen Teollisuuskylä Oy omistaa jäähallin osakkeistä 48 prosenttia.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Kokemäen kaupunginvaltuuston toinen varapuheenjohtaja Juhani Grönroos ja varapuheenjohtajaksi Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksen yrittäjä Mika Lavonius. Hallitukseen valittiin lisäksi Erkki Lehtonen, Kimmo Rosvall ja Jani Salminen.

Osakepääomana yrityksessä on kaksisataatuhatta euroa. Hallin nimi ei vaihdu vaan on jatkossakin Teljä Areena.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta-lehti nettisivuillaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje