«

»

Sade ei pilannut joulunavausta – Video

Kokemäellä vietettiin perjantaina joulunavausta sadesäässä.

Perinteisesti joulupukki- ja muori kiersivät Tulkkilantieltä liikekeskukseen ja vierailivat paikallisissa yrityksissä ja liikkeissä.

Joulupukin kävelykeppi oli sään vuoksi vaihtunut sateenvarjoon, eikä perinteisiä ponivaunuja enää tarvittu, sillä joulupukki ja -muori olivat hankkineet asunnon Kokemäeltä, koska viime vuoden joulunavauksen perusteella paikkakunta tuntui lupaavalta asuinpaikalta.

Joulupuuroa jonottaneisiin eikä myöskään lapsiin sadesää tuntunut vaikuttaneen yhtään ja väkeä oli lähtenyt liikkeelle sankoin joukoin.

Joulupukki tarjoaa karkkia K-supermarketin myyjälle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Joulupukki tarjoaa karkkia K-supermarketin kassalle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Joulupukin kävelykeppi oli vaihtunut sään vuoksi sateenvarjoon. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Joulupukin kävelykeppi oli vaihtunut sään vuoksi sateenvarjoon. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje