«

»

Tänään Kokemäellä vietetään joulunavausta – Video

Kokemäellä vietetään tänään perjantaina joulunavausta kello 15-18.

Joulupukki ja -muori liikkuvat Tulkkilantiellä ja liikekeskuksessa jakaen lapsille ja vähän vanhemmillekin karkkia kello 15-18. Kokemäen Kova-Väen pesäpallotytöt jakavat joulupuuroa kello 15 alkaen Tulkkilantiellä ja Liikekeskuksessa.

Paikkakunnan yrittäjät ovat lisäksi järjestäneet kilpailun, jossa arvotaan satasen ja kaksi viidenkympin lahjakorttia. Tarkoituksena on löytää omasta mielestä hauskin ja jouluisin näyteikkuna ja täyttää liikkeen nimi kuponkiin.

Oheisessa videossa näet jouluvalojen asennustöitä Kokemäen S-marketin pihan joulukuuseen torstai-iltana.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje