«

»

Tältä näytti ilotulitus Kokemäellä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kirkonkellot ovat juuri lyöneet kaksitoista, puhelimen näyttö ilmoittaa päivämääräksi 1.1.2016. Uusi vuosi on alkanut. Raketit räiskyvät ja valaisevat taivasta.

Pienempiä paukkuja on ammuttu jo pitkin päivää ja hätäisimmät jo edellisenä iltana, mutta vielä oltiin parhaat säästetty puoleksi yöksi.

Rahaa paloi taas miljoonia taivaan tuuliin valtakunnallisesti, ja eihän Kokemäen ilotulitus vastaa millään muotoa suurempia kaupunkeja, mutta olihan se kuitenkin näkemisen arvoinen.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje