«

»

Pääkirjoitus: Kuluneen vuoden tilinpäätös

Kulunut vuosi on ollut uutisten näkökulmasta vaiherikas. Alkuvuonna puhuttiin Teljän kaupungin muodostamisesta ja kuntaliitoksista, kesällä taas uuden liikuntahallin rakennustöiden ja Tulkkilan koulun peruskorjauksen käynnistymisestä.

Huhtikuussa pidettiin eduskuntavaalit, joissa Perussuomalaiset ylsivät ministeripaikalle asti, näillä näkymin ensimmäisen ja viimeisen kerran, kiitos Soinin takinkääntöjen.

Lisäksi valokuituverkko vedettiin Kokemäen läpi ja se kytkettiin myöskin toimitukseemme.

Elokuussa puheenaiheena oli jäähalliyhtiön konkurssi ja halli kaupattiinkin lopulta kaupungille, kun venäläissijoittajalta loppuivat rahat.

Syyskuussa taasen Kokemäelle jäi vain yksi Otto-automaatti, kun Tulkkilantien automaatti suljettiin. Vaikka naapurikunta Harjavallassa on neljä automaattia sekä TalletusOtto-automaatti, ei Kokemäelle ole löytynyt edes yhtä automaattia, joka toimisi kunnolla.

Syksy on ollut myöskin värikästä keskustelua maahanmuutosta. Mielipiteet ovat jakaantuneet joko täysin puolesta tai täysin vastaan. Olen itse tuonut lehteni ja oman näkökulmani tästä invaasiosta esiin pääkirjoituksissani tavoitteena herättää keskustelua keskuudessamme vaanivasta ongelmasta, joka voi vielä kirjaimellisesti räjähtää käsiin.

Loppuvuotta kohti ollaan keskitytty odottamaan talvea, joka ainakin toistaiseksi näyttää tulleen juuri uudeksi vuodeksi, kun viimein pitkä syksy on kääntymässä pakkaselle. Vielä toiveena olisi lunta, niin synkkyys väistyisi. Vaikka pakkaset ovatkin jo tulleet, ei Kokemäen keskustassa enää päästä luistelemaan, sillä luistinkentän tilalle on pystytetty jäähalli. Kentällä luisteltiin viimeistä kertaa viime talvena.

Tähän tilinpäätökseen ei kuitenkaan ihan kaikki vuoden uutiskäänteet mahtuneet, mutta osoitteesta
issuu.com/lisajuttu voit selata kuluvan vuoden lehtiämme ja tutustua vuoden uutisantiin.

Hyvää Uutta Vuotta!

2 comments

  1. Nimetön

    Mitä, mitä? Alkaa jutut olla samaa tasoa kilpailevassa lehdessä hääräävään Arja tädin kanssa. Eikös luistinradan ja kaukalon tilalle tule urheilun monitoimi halli, eikä jäähalli?

    1. Tuomas Kuhalainen

      Hei, tällä hetkellä betonirakennelma ei ole vielä valmis ja lämmitetty, joten ajattelin kutsua sitä leikkimielisesti jäähalliksi.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje