«

»

Sportia on nyt Kokemäen Urheiluliike

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Urheiluliikkeen uuden yrittäjän 1-vuotispäivänä paisteltiin makkaroita vielä Sportia-logon alaisuudessa viime vuoden helmikuussa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Sportia jatkaa nyt toimintaansa itsenäisenä urheiluliikkeenä.

Kaksi ensimmäistä vuotta uuden yrittäjän johdolla toimittiin Sportian logon alaisuudessa. Nyt nimeksi on vaihdettu Kokemäen Urheiluliike Oy.

-Käytännössä kaikki jatkuu ennallaan. Löydät meidät samasta paikasta liikekeskuksessa, aukioloajat jatkuvat samoina jatietenkin pääset asioimaan samojen henkilöiden kanssa kuin tähänkin saakka, kertoo yritys Facebookissa julkaistussa tiedotteessa.

Yrityksen uuden logon on suunnitellut Juho Leppänen Risteen kirjapainosta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje