«

»

Uuden keskuskoulun rehtori valitaan

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tulkkilan koulun peruskorjaus aloitettiin kesälomien alkaessa viime vuonna. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tulkkilan koulun uuden rehtorin työhaastatteluryhmä ei ole saanut aikaan yhteistä esitystä.

Haastattelijoiden näkemykset ovat jakaantuneet tasan kasvatustieteen maisteri Juha-Pekka Pihlmanin ja kasvatustieteen maisteri Miika Heinon välillä. Virkaan on tullut 18 hakijaa, joista kuusi haastateltiin.

Sivistysjohtaja esittää Pihlmanin valitsemista uuden keskuskoulun rehtoriksi. Kasvatus- ja opetuslautakunta tekee päätöksen asiasta ensi tiistaina.

2 comments

  1. Nimetön

    Pahat kielet kertovat, että JP on ”valittu” jo syksyllä tähän virkaan. Kaikki muu on vain teatteria…

    1. ??

      Sellaista se on hyvä veli-verkoston omaavassa kunnassa, jossa voidaan siirtää virasta toiseen. Haku on ollut vain teatteria ja haastattelut tehty vaikka pihlman on jo valittu virkaan.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje