«

»

Kokemäen siltatyömaalla peräänajo

Kokemäen Kauvatsantiellä Vuolteen siltojen siltatyömaalla sattui mopojen välinen peräänajo.

Törmäys sattui, kun ensimmäinen osallinen ajoi Kokemäen keskustan suunnasta sillalle ja punaisen liikennevalon palaessa kuljettajana toiminut nuori mies pysähtyi.

Samanaikaisesti hänen takaansa ajoi mopo, joka törmäsi valoihin pysähtymään jääneen mopon takaosaan. Toinen osallinen ei havainnut edellä ajaneen mopon pysähtymistä valoihin. Takanatullutta mopoa kuljetti nuori mies sekä mukana oli yksi matkustaja.

Ajoneuvot vaurioituivat lievästi törmäyskohdistaan ja alustavien tietojen mukaan myös vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje