«

»

Maanantaina tulossa räntää – Varoitus huonosta ajokelistä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Perjantaina tuli rakeita taivaan täydeltä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ilmatieteen laitos on antanut varoituksen huonosta ajokelistä.

Maanantaina aamuyöllä ennustetaan alkavan reipas räntä- tai lumisade. Lämpötila on nollan tuntumassa. Kokemäen ennuste näyttää vesisateen alkavan jo sunnuntai-iltana ja muuttuvan rännäksi maanantai-aamuna.

Sade jatkuu vielä ennusteen mukaan iltapäivällä. Vesisateita ennustetaan myös tiistaille ja keskiviikolle.

Alla oleva video on perjantaisesta raekuurosta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje