«

»

Tuohitorin Rompepäivillä hiljainen sunnuntai – Video

Kokemäen Tuohitorin Rompepäivillä ei paljon myyntitoimintaa näkynyt sunnuntaina iltapäivällä.

Markkinat alkoivat jo lauantaina ja niiden piti kestää sunnuntaina kello 16 asti. Kuitenkin ennen kello 14 jo myyjät olivat kovaa vauhtia pakkaamassa kojujaan ja aarteitaan pois autoihinsa ja peräkärryihinsä.

Makkaramyynti kuitenkin kukoisti.

Vaikka mm. perustuslaki yksiselitteisesti takaa jokaiselle oikeuden kuvata vapaasti julkisella paikalla, asiasta löytyy  vieläkin epäselvyyttä. Järjestysmies tuli kysymään kuvaamisestani ja kun kysyin, onko hän julkisella paikalla kuvaamista selvittänyt oli vastaus kielteinen.

Jokaiselle järjestysmiehelle, kuten muillekin julkisella paikalla työskenteleville pitäisi tehdä jo pelkästään järjestysmieskurssin suorittaessa selväksi, että julkisella paikalla saa aina kuvata.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje