«

»

Ambulanssi tulee lähikunnista valtuustoaloitteesta huolimatta

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Perussuomalaisten valtuustoryhmän aloite koskien yöajan ensihoitovalmiuden säilyttämistä paikkakunnalla ei ole näyttävästi johtanut jatkotoimiin.

15.6.2015 jätetyssä valtuustoaloitteessa todettiin, kuinka ambulanssien tilaaminen naapurikunnista yöaikaan heikensi paikkakunnan turvallisuutta.

Vuoden alusta alkaen ambulanssi Kokemäelle tilattiin joko Harjavallasta tai Huittisista. Aiemmin ambulanssi oli paikkakunnalla 15 minuutin lähtövalmiudessa.

Lähes vuosi sitten jätetty aloite päätettiin merkitä tiedoksi ja kaupunginhallitus merkitsi aloitteen loppuun käsitellyksi.

Kokemäen ambulanssipalveluita paikkaa nyt vain VPK:n ensivasteyksikkö.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje