«

»

Defibrillaattorin hankkimisesta valtuustoaloite

Kuva: Wikipedia

Kuva: Wikipedia

Kokemäen kaupunginvaltuustossa on jätetty aloite defibrillaattorin hankkimisesta uuteen liikuntahalliin.

Sydänpysähdyksessä auttavaa defibrillaattoria ei ole Kokemäellä käytössä julkisissa tiloissa. Laite olisi tarkoitus hankkia liikuntahallille, jossa se olisi niin yhteiskoulun, lukion, uimahallin, kirjaston sekä Tulkkilan koulun välittömässä läheisyydessä.

Neuvovaa defibrillaattoria voi ja osaa käyttää kuka tahansa. Välittömästi saatavilla oleva apu voi koitua ihmishengen pelastukseksi.

Aloitteen on allekirjoittanut 26 valtuutettua ja varavaltuutettua.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje