«

»

Valtiovarainministeri kiertää Satakuntaa tänään

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Stubb Huittisissa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Valtiovarainministeri ja kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb kiertää tänään Satakunnassa.

Stubb vierailee aluksi kello 11 Porin suomalaisessa yhteislyseossa, josta matka jatkuu Puuvillan kauppakeskukseen yleisötilaisuuteen kello 13.

Kello 15.45-16.45. Stubb tutustuu Clothing+ -tehtaaseen ja kello 17 alkaa yleisötilaisuus Kankaanpään Citymarketissa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Satakunnan Kansa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje