«

»

Koululaisliikenne joudutaan suunnittelemaan uudelleen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Haapionkadun liikenneturvallisuutta pyritään lisäämään koululaismäärän kasvun takia.

Tekninen lautakunta käsittelee tiistaina korotetun suojatien rakentamista Haapionkadun ja koulukeskuksen välisen kevyen liikenteen väylän jatkoksi.

Merkittävä muutos on myös se, että oppilaat käyttävät niin Tulkkilan koulun kuin koulukeskuksen tiloja. Tällöin oppilaat joutuvat liikkumaan koulupäivän aikana tien yli.

Koulukuljetusten reitit ja pysäkit tullaan lisäksi miettimään uudestaan. Haasteita tuo myös työpaikkaliikenne ja pysäköintialueet sekä oppilaiden huoltajien liikkuminen.

Kyläkoulujen lakkauttamisen vuoksi oppilasmäärä alueella lisääntyy noin 120 henkilöllä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje