«

»

Tulkkilantien hidastetöyssyjä ei vielä poistetakaan

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Väistötiloissa opiskelu jatkuu. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tekninen lautakunta käsittelee Tulkkilantien 30 km/h nopeusrajoituksen jatkamista.

Syynä on Tulkkilan punaisen koulurakennuksen peruskorjauksen viivästyminen. Vanhalla yhteiskoululla joutuu opiskelemaan vielä esikoululaiset muiden siirryttyä peruskorjattuun keltaiseen rakennukseen.

Tekninen johtaja ehdottaa tiistaina kokoontuvalle lautakunnalle, että se jatkaa Tulkkilantien hidastetöyssyjen, 30 km/h nopeusrajoituksen ja pysäyttämiskiellon sijoitusaikaa, kunnes Vanhan yhteiskoulun väistötilakäyttö päättyy.

Hidasteet olisi pitänyt poistaa suunnitelmien mukaan 6.6.2016.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje