«

»

Naapureista satatonnia Poriin

Kuva: Veikkaus

Kuva: Veikkaus

Veikkauksen Naapurit-pelistä osui sunnuntaina päävoitto Poriin.

100 000 euroa kuitannut peli oltiin pelattu Porin Sokoksella. Viisi voittajan lähintä pelissä mukana ollutta naapuria kuittasivat myös 1 000 euroa.

2 comments

 1. rh

  pori = loimaa ???

  1. Tuomas Kuhalainen

   Artikkelikuva on Veikkauksen Naapureiden yleinen mainoskuva, jota ei aina personoida artikkeliin sopivaksi, joten nuoli voi osoittaa mille paikkakunnalle tahansa.

   Uskomme, että jokainen tietää, missä Pori on ilman karttaakin.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje