«

»

Uusi Tulkkilan koulu ei kelvannut rehtorille

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tulkkilan koulun rehtoriksi valittu Kaija-Leena Salovaara ei ota virkaa vastaan.

Salovaara jää mielummin rehtoriksi Viialan yhteiskouluun Akaalle. Kieltäytymistä perusteltiin sillä, ettei Salovaara saanut virkavapautta Akaan kunnasta.

Kaija-Leena Salovaara ilmoitti asiasta Kokemäen sivistysjohtajalle viime perjantaina.

Varasijalle oltiin valittu Taija Marttila Sastamalasta. Marttila ei ole vielä ilmoittanut ottavansa virkaa vastaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje