«

»

Kyläyhdistys järjestää pihakirppiksen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Harjavallan Pirkkalassa järjestetään pihakirppis tämän viikon sunnuntaina.

Myyntipaikka maksaa viisi euroa myyjää kohden.

Kirppiskahvilassa on tarjolla kahvia, mehua, makkaraa, lettuja ja leivonnaisia. Kello 12-14 pidetään arvauskisa: ”Arvaa narun pituus?” Kolme parasta palkitaan.

Perheen pienimmille on poniratsastusta.

Myyntipaikkoihin ilmoittautumiset puhelimitse ma-pe kello 17-19 040-5392835.

Pihakirppis järjestetään osoitteessa Rantalankatu 1 sunnuntaina 29.5. kello 12-15.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje