«

»

Puheenjohtaja Heikolasta työsuojeluilmoitus

Kokemäen kirkko. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kirkko. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen seurakunnan kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hannu Heikolasta on tehty työsuojeluilmoitus.

Kirkkoneuvosto käsitteli 11. toukokuuta luottamushenkilön epäasiallista käyttäytymistä koskevaa työsuojeluilmoitusta. Häirintäilmoitus ei johtanut toimenpiteisiin.

Heikolan mukaan ilmoituksen takana on kirkkoherra Hannu Tomperi. Puheenjohtaja kokee ilmoituksen kunnianloukkauksena.

Asiasta kertoi Sydän-Satakunta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje