«

»

Taas yksi rehtori kieltäytyi virasta

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tulkkilan koulun rehtoriksi varasijalta noussut Taija Marttila ei ota virkaa vastaan.

Kyseessä on jo kolmas rehtorikandidaatti, joka on kieltäytynyt tehtävästä.

Vakituista rehtoria ei ehditä uuteen Tulkkilan kouluun valitsemaan ennen kuin koulu alkaa. Nyt etsitään väliaikaista ratkaisua.

Rehtorin tehtävät tullaan hoitamaan aluksi määräaikaisena työnä, kunnes vakituinen virka saadaan täytettyä.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje