«

»

Viinikantie muutettaneen kevyenliikenteen väyläksi

Viinikantie

Viinikantien katusuunnitelmien luonnos. Kuva: Tekninen Lautakunta/ pöytäkirja

Kokemäen Tekninen lautakunta aikoo sulkea Viinikantien läpiajolta.

Viinikantien katusuunnittelu on aloitettu 17.11.2015. Kon-Ins Oy:n laatimien suunnitelmien mukaan katu tultaisiin muuttamaan kevyen liikenteen väyläksi välillä Niementie – As Oy Pyhänranta.

Ennen suunnitelmien nähtäville asettamista niitä korjataan siten, että Kauvatsantien leveys säilyy nykyisellään. Lisäksi selvietetään vanhan suojatiemerkinnän poistaminen Kauvatsantieltä ja yhden katuvalaisimen siirto uuden suojatien puolelle.

Suunnitelman luonnoksen löydät tästä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje