«

»

Tänään tulossa sadepäivä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ilmatieteen laitos ennustaa keskiviikolle sadetta.

Sade alkaa ennusteen mukaan iltapäivällä ja voimistuu iltaa kohti. Sade jatkuu vielä torstaina aamuyölle.

Lämpötila käväisee puoliltapäivin 21 lämpöasteessa.

Vesisadetta ennustetaan myös torstaille ja perjantaille. Perjantaiksi ennustetaan 13 lämpöastetta.

Joillakin sääkartoilla on ennakoitu myös ukkosta.

Sateet katkaisevat pitkän sateettoman hellejakson. Vielä eilen Kokemäellä mitattiin yli 25 lämpöastetta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje