«

»

Turvapaikanhakijoiden jalkapallopelistä tappelu

Kuva käyttäjältä NAPARAZZI

Kuva käyttäjältä NAPARAZZI

Huittisissa ulkomaalaistaustaisten turvapaikanhakijanuorten jalkapallopeli kärjistyi tappeluksi.

Kaksi pelaajaa selvittivät välejään nyrkein. Molemmille tuli ruhjeita tappelussa ja heidän toimitettiin terveyskeskukseen. Poliisi otti tappelijat kiinni ja vei putkaan rauhoittumaan.

Maanantaina iltapäivällä tapahtunutta tappelua tutkitaan pahoinpitelynä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje