«

»

Huittisten voimailijat menestyivät MM-kisoissa

Kuva käyttäjältä Usodesita

Kuva käyttäjältä Usodesita

Huittisten voimailijat menestyivät penkkipunnerruksen MM-kisoissa Etelä-Afrikassa.

Timo Hokkanen nosti 120 kilon sarjassa tuloksen 245 kiloa, mikä on uusi Euroopan ennätys. Lisäksi Matias Kulmala nosti 83 kilon sarjassa 185 kiloa, mikä on uusi Suomen ennätys.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje