«

»

Tarja Sivula nimettiin Tulkkilan koulun rehtoriksi

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Tulkkilan koulun määräaikaiseksi rehtoriksi ensi lukukaudella on nimetty Tarja Sivula.

Sivula on toiminut aiemmin Tulkkilan koulun vararehtorina. Sivistysjohtaja Leena Aalto-Setälä nimesi hänet rehtoriksi lukuvuodelle 2016-2017.

Tulkkilan koululle ei saatu valituksi vakituista rehtoria, koska kolme lautakunnan hyväksymää ehdokasta kieltäytyi vastaanottamasta virkaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje