«

»

Derbi varastettiin pihasta Harjavallassa

Kuva: Wikipedia

Kuvan pyörä ei liity tapaukseen. Kuva: Wikipedia

Lukittu musta mopo varastettiin Harjavallassa.

Mopo oli merkiltään Derbi Senda.

Teko tapahtui 24.8. vastaisena yönä Sampsankatu 6:n pihasta. Kokemäen poliisi pyytää vinkkejä asiaan liittyen sähköpostitse tutkinta.kokemaki.lounais-suomi@poliisi.fi tai soittamalla 0295417675 päivystyksen aukioloaikoina.

Päivitetty kello 8.13: Lisätty kuva.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje