«

»

Moottoripyörä suistui ojaan Kokemäellä

Kokemäen Kullaantiellä tapahtui moottoripyörän ulosajo.

keskiviikkona kello 17.50 ulkopaikkakuntalainen mies menetti kulkuneuvonsa hallinnan ja suistui tieltä oikealle kaartuvassa mutkassa tien vasemmalle puolelle.

Mies kuljetettiin tarkistettavaksi Satakunnan keskussairaalaan. Miehen vammoista ei ole tietoa. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje