«

»

Tiina Valamaalle SM-kultaa maantiejuoksusta

Kokemäen Kova-Väki KK-V

Kokemäkeläinen Tiina Valamaa voitti SM-kultaa Tampereella.

Sunnuntaina juostuissa SAUL maantiejuoksuissa KK-V:n edustaja Valamaa kilpaili sarjassa N50 ja 10 km matkalla. Ykköseksi juossut Valmaa oli kisassa vallan omaa luokkaansa. Toiseksi tulleen aika oli yli viisi minuuttia huonompi.

Tiinan voittoaika oli 39,17 ja toiseksi tulleen Anu Ojasen aika 45.00.

SM-kulta oli Valamaalle jo toinen tänä vuonna. Keväällä voitto tuli maastojuoksusta, nyt maantiejuoksusta.

Päivitetty 29.8. kello 8.47: Korjattu tieto aiemmasta mestaruudesta ja voittoaika.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje