«

»

Rattijuoppo törmäsi ohitustilanteessa

Porin Kyläsaarentiellä sattui kahden henkilöauton välinen kolari sunnuntaiaamuna.

Kello 07.45 aikaan henkilöauto oli kääntymässä vasemmalle Liljankujalle, kun samanaikaisesti takaa tullut henkilöauto oli lähtenyt ohittamaan kääntyvää autoa.

Kääntyvän auton etukulma osui ohittavaan ajoneuvoon, jota kuljetti vuonna 1997 syntynyt nuori mies. Mies puhalsi alkometriin 0,48 mg/l. Hän kertoi, ettei havainnut edellä ajavan aikeita kääntyä.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje