«

»

Nuori mies hurjasteli 171 km/h valtatie 2:lla

Valtatie 2:lla sunnuntai-iltana rikottiin nopeusennätyksiä.

Poliisi pysäytti raumalaisen vuonna 1998 syntyneen nuoren miehen kello 20.55. Mies oli kuljettanut autoa Porin suuntaan 171 km/h alueella, jolla oli satasen rajoitus.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje