«

»

Väärennettyjä laskuja lähetetty Satakunnassa

4020-TILISIIRTO-2010

Laskua maksaessa tulee kiinnittää huomiota erityisesti saajan tilinumeroon.

Satakunnan alueella on tehty toistakymmentä rikosilmoitusta liittyen kesän aikana tehtailtuihin väärennettyihin laskuihin.

Postin kirjelaatikoista on anastettu laskuja sisältäviä kirjeitä, joissa oleva laskulomake on vaihdettu väärennettyyn lomakkeeseen. Väärennetty lomake eroaa alkuperäisestä vain tilinumeron osalta, joka ohjaa rahat rikollisten tileille.

Väärennetyillä laskuilla on tavoiteltu satoja tuhansia euroja, mutta poliisi on onnistunut estämään ainakin osan rahasiirroista. Kuitenkin rikollisten tileille päätyi kymmeniä tuhansia euroja, ennen kuin tilit jäädytettiin.

Asian esitutkinta on edelleen kesken. Poliisi kehottaa laskujen maksajia kiinnittämään erityistä huomiota laskujen maksaessa saajan tilinumeroon. Jo pienestä epäilyksestä kannattaa ottaa yhteyttä laskuttajaan ja tarkistaa tilinumeron oikeellisuus.

Poliisi muistuttaa myös, että laskuja ei tulisi postittaa hiljaisilta ja syrjäisiltä kirjelaatikoilta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje