«

»

Nuoren tytön raiskauksesta ja murhasta tuomio afgaanimiehelle tänään

Tytön ruumis löytyi Kokemäen Kauvatsan kylästä lähellä KIikoisten rajaa Myönteentieltä. Kuva: Google Maps

Tytön ruumis löytyi Kokemäen Kauvatsan kylästä lähellä Kiikoisten rajaa Myönteentieltä. Kuva: Google Maps

Kokemäen Kauvatsalla tapahtuneesta opiskelijatytön raa’asta murhasta luetaan tänään tuomio Vaasan hovioikeudessa.

Vuonbna 1989 syntynyt afgaanitaustainen Ramin Azimi on jo tuomittu murhasta ja törkeästä raiskauksesta elinkautiseen vankeusrangaistukseen Satakunnan Käräjäoikeudessa. Oikeus totesi tuolloin, ettei epäillyn syyllisyydestä ole epäselvyyttä.

Azimi oli teon hetkellä syyntakeinen. Puolustus on vedonnut psyykkisiin ongelmiin.

Tekoa on pidetty erityisen raakana. Azimi pakotti oikeuden mukaan 17-vuotiaan opiskelijatytön autoonsa Porissa, raiskasi tytön Ulvilassa ja valeli tytön bensalla ja poltti hänet elävältä Kokemäen Kauvatsalla.

Päivitetty 31.8. klo 10.27: Korjattu kirjoitusvirhe.

1 comment

  1. Nimetön

    psyykkisiin, ei spyykkisiin

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje