«

»

Tällainen tuomio tuli afgaanimiehelle elävältä poltosta

Vaasan hovioikeus ei lämmennyt opiskelijatytön raiskanneen elävältä polttaneen afgaanimiehen valitukselle.

Vuoden 2015 talvella afgaanitaustainen Ramin Azimi raiskasi ja poltti elävältä 17-vuotiaan porilaisen tytön saatuaan tältä rukkaset. Murhapoltto tapahtui Kokemäen Kauvatsalla, jossa Azimi sitoi ja valeli entisen seurustelukumppaninsa bensalla.

Hovioikeus päätti keskiviikkoaamuna, ettei myönnä valituslupaa asiaan liittyen. Satakunnan Käräjäoikeuden Azimille määräämä elinkautinen vankeusrangaistus murhasta ja raiskauksesta pysyy siis voimassa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje