«

»

IS: Lenkkeilijätytön murhannut pahoinpideltiin vankilassa

Elinkautiseen vankeusrangaistukseen murhasta ja raiskauksesta tuomittu afgaanimies Ramin Azimi pahoinpideltiin Ilta-Sanomien tietojen mukaan vankilassa.

Huomenna ehdonalaiseen vapautuva Abdiqadir Osman Hussein löi useamman kerran Kokemäellä 17-vuotiaan porilaistytön elävältä polttanutta Aziminia kasvoihin.

Pahoinpitely tallentui valvontakameralle Turun vankilassa.

Hussein oli saanut tuomionsa 15-vuotiaan tytön murhasta, 13-vuotiaan tytön raiskauksesta sekä vankilasta saadulla lomalla tapahtuneesta pienen lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Molemmat tappelun osapuolet ovat ulkomaalaistaustaisia. Hussein saapui Suomeen turvapaikanhakijana vuonna 1990, mutta tätä statusta ei myönnetty, vaan ainoastaan väliaikainen oleskelulupa, joka oli voimassa vuoteen 1994. Myöskään Azimilla ei ollut Suomen kansalaisuutta vaan ainoastaan oleskelulupa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

1 comment

  1. -Pasi-

    Hyvä

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje