«

»

Traktori törmäsi henkilöautoon siltatyömaalla

Kokemäen Vuolteen siltatyömaalla tapahtui torstaina iltapäivällä peräänajo.

Maataloustraktori oli törmännyt katumaasturimallisen henkilöauton perään. Onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Kolarin osapuolet pääsivät päivystävän palomestarin mukaan sopuun asiasta jo paikan päällä.

Pelastuslaitos kävi paikalla varmistamassa tilanteen. Onnettomuus sattui ruuhkaisalla siltatyömaalla pahinpaan ruuhka-aikaan.

Hälytys tuli kello 16.07.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Onnettomuus sattui pahimpaan ruuhka-aikaan. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje