«

»

Vihdoin uusi pankkiautomaatti ja vähän plussaakin

Kuva: Automatia Pankkiautomaatit Oy

Kuva: Automatia Pankkiautomaatit Oy

Kokemäki on vihdoin saamassa uuden Otto-automaatin. Pitkä odotus palkittiin ja nyt ollaan saamassa jotain plussaakin.

Kokemäelle sijoitetaan järjestyksessä 19:sta OttoPlus-automaatti, jolta hoituu sekä käteisen nosto sekä talletus. Automaattiin voi talletta kaikkia Euro-seteleitä vitosesta viiteen sataan.

Talletukset toimivat nyt Osuuspankkien, Nordean ja Danske Bankin korttien lisäksi POP Pankkien ja Säästöpankkien korteilla.

Uusi automaatti otetaan käyttöön 23. syyskuuta kello 9.30 ja se sijoittuu jo vanhentuneen S-marketin Otto-maatin tilalle osoitteeseen Haapionkatu 14.

Paikkakunnalla oli ennen kaksi automaattia, joista toinen lakkautettiin säästösyistä. Kesän aikana on paikkakunnan ainoa, S-marketin automaatti reistaillut, osittain uusien 20 euron seteleiden takia, joita se ei ole hyväksynyt.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje