«

»

Rattijuoppo yritti tappaa – Ajoikin olohuoneeseen

Harjavallan Pirkkalassa humalainen mieshenkilö yritti ajaa pakettiautolla naisen päälle. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan.

Kuljettaja ei kuitenkaan osunut naiseen vai törmäsi talon seinään. Nainen ehti paeta talon sisälle, kun mies peruutti ja kiihdytti uudestaan päin seinää.

Toisella yrityksellä pakettiauto pääsi läpi talon terassin ja olohuoneen ikkunan päästen puoliksi talon sisäpuolelle.

Taloon aiheutui tapauksesta mittavat vauriot, mutta kuitenkaan sisällä olleet nainen ja nuori mies eivät loukkaantuneet.

Pakettiautoilija ehti poistua paikalta, mutta tämä palasi uudelleen tapahtumapaikalle ja hänet otettiin kiinni. Poliisi epäilee miestä tapon yrityksestä, törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä vahingonteosta sekä törkeästä kotirauhan rikkomisesta.

1 comment

  1. Tontsa

    Väärä huone. Nainenhan löytyy keittiöstä!

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje