«

»

Kuljettajan huomio herpaantui – Auto valaisinpylvääseen

Harjavaltalaisen miehen kuljettama henkilöauto suistui tieltä päin valaisinpylvästä maanantaina.

Satakunnantiellä Harjavallassa kuljettaja oli hetkeksi kiinnittänyt huomionsa poliisin mukaan johonkin muuhun kuin ajamiseen. Huomion herpaantumisen seurauksena kuljettaja teki korjaavan ohjausliikkeen, josta taas seurasi auton pyörähtäminen pyörillään ympäri ja suistuminen tieltä.

Auto kaatoi valaisinpylvään suistuessaan tieltä.

Auton kuljettaja ja kyydissä ollut matkustaja loukkaantuivat lievästi.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje