«

»

Henkilöauto ja polkupyörä törmäsivät

Huittisten keskustassa sattui tiistaina iltapäivällä henkilöauton ja polkupyörän välinen törmäys.

Paikkakuntalainen mies ajoi Huittistenkatua pitkin Risto Rytin kadun risteykseen tarkoituksena kääntyä Punkalaitumen suntaan.

Samaan aikaan paikkakuntalainen mies ajoi polkupyörällä kevyen liikenteen väylää pitkin Risto Rytin kadun suuntaisesti Punkalaitumen suunnasta keskustaa kohti.

Autoilija ei havainnut oikealta tulevaa pyöräilijää, vaan ajoi tämän eteen. Pyöräilijä törmäsi autoon, kaatui ja loukkasi itseään.

Pyöräilijä toimitettiin ambulanssilla saamaan hoitoa. Auto vaurioitui oikeasta etukulmasta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje